Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε σε Φίλη, Μπίστη και Κούλογλου, υποστηρίζοντας όσα ανέφερε στη Βουλή προχθές, όπου χαρακτήρισε τη ΝΔ ως «παράταξη μαυραγοριτών».

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά προς τους Φίλη, Κούλογλου και Μπίστη πως «με τέτοιες δηλώσεις από μεριάς σας, ούτε εγώ κονταίνω, αλλά προπαντός ούτε εσείς ψηλώνετε».

«Ασχοληθείτε με το Μητσοτάκη και τη συμμορία που ληστεύει τον τόπο και τον λαό. Οι “ευαισθησίες” σας αφορούν ελάχιστα οικοδομικά τετράγωνα…» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«Επειδή όλη τη μερα έτρεχα και μόνο τώρα τα ειδα!!!

Προς Φίλη,Κουλογλου,Μπίστη:

Σύντροφοι,ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ;

Χαιρετίσματα και χρόνια πολλά!

ΥΓ.Με τετοιες δηλωσεις από μεριας σας ,ούτε εγώ κονταίνω ,αλλά προπαντός ούτε εσείς ψηλώνετε .Ασχοληθειτε με το Μητσοτακη και τη συμμορία που ληστεύει τον τόπο και τον λαό .Οι «ευαισθησίες» σας αφορούν ελάχιστα οικοδομικά τετράγωνα ...

Καλό ξημέρωμα,έχω χειρουργειο αύριο !»

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D2844530439123752%26id%3D100007004708966&width=500&show_text=true&height=212&appId
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA