Μενού
  • Α-
  • Α+

«Το ότι ο κ. Κοντονής λειτουργεί πια ως αχθοφόρος πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων επιβεβαιώθηκε από τη δήλωση της κας Πελώνη. Φανερώθηκε από μόνη της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:«Μένει να φανερωθούν και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τον καθοδηγούν. Ή μήπως καθοδηγούν και την ίδια τη κυβέρνηση; Κοντός ψαλμός».

Νωρίτερα, ο Σταύρος Κοντονής είχε κάνει λόγο για κοπτοραπτική και μάλιστα κακής ποιότητας. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το γεγονός ότι η Κουμουνδούρου δημοσιοποίησε την κατάληξη της ομιλίας του στη Βουλή, αποσιωπώντας την πρότασή του να μην ισχύσουν οι ψηφισθέντες -από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ- κώδικες την 1η Ιουλίου του 2019 και να μετατεθεί η εφαρμογή τους στο νέο δικαστικό έτος ώστε «να γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις».

Πελώνη: Ας αλλάξουν κασέτα στον ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Για αρχή, ας θυμίσουμε τα βασικά: Ο κ. Κοντονής ήταν υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, όχι της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να πετάει την μπάλα στην εξέδρα, ας απαντήσει στα ερωτήματα που προκαλούν οι καταγγελίες ενός εκ των κορυφαίων υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Αν είναι όντως αχθοφόρος συμφερόντων, όπως τον καταγγέλλουν οι πρώην σύντροφοί του, θα πρέπει να απολογηθεί αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει αυτό το ρόλο και αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα. Ας αλλάξουν κασέτα λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ και ας δώσουν απάντηση, ειδικά όταν τα ερωτήματα είναι μείζονος πολιτικής σημασίας και αγγίζουν θεσμούς της Δημοκρατίας», καταλήγει η κ. Πελώνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA