Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Νέα «πυρά» Κοντονή σε ΣΥΡΙΖΑ: «Οι συκοφαντίες που μεταχειρίζονται δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια»

Τα «πυρά» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και πάλι ο Σταύρος Κοντονής, καθώς κατηγόρησε την Κουμουνδούρου για κοπτοραπτική

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Τσίπρα, Σταύρος Κοντονής, στρέφει τα «πυρά» του κατά της Κουμουνδούρου κατηγορώντας την για κοπτοραπτική κακής ποιότητας.

Ο κ. Κοντονής στην ανακοίνωση - απάντηση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Κατά την προσφιλή του συνήθεια το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε τη κατάληξη της ομιλίας μου στη Βουλή, την οποία επιβεβαιώνω ως απολύτως ορθή και σήμερα, αποσιωπώντας έτσι την πρόταση μου να μην ισχύσουν οι ψηφισθέντες κώδικες την 1.7.2019 αλλά τουλάχιστον η έναρξη να μετατεθεί την 1.9.2019 με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, "ώστε να γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις"».

Στη συνέχεια προσθέτει πως «Αυτήν ακριβώς την ανάγκη των διορθώσεων που καταγράφεται και στο κλείσιμο της ομιλίας μου, δεν μπορούσαν να απαλείψουν και συνδέεται με την πρότασή μου για μετάθεση του χρόνου ισχύος των κωδίκων».

Παράλληλα σημειώνει με νόημα ότι «Κοπτοραπτική και μάλιστα κακής ποιότητας! Ο καθένας λοιπόν καταλαβαίνει ποιός εξυπηρέτησε οικονομικά συμφέροντα και ποιός αντιδρούσε σε «εξυπηρετήσεις». Καλό θα είναι να μελετήσουν την ανακοίνωση της GRECO η οποία τοποθετείται για το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα. Ίσως τότε καταλάβουν ότι η κοπτοραπτική στην οποία επιδίδονται και οι συκοφαντίες που μεταχειρίζονται δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια».

Τέλος, καταλήγει λέγοντας πως «τις αγοραίες εκφράσεις που διαλαμβάνονται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τις αφήνω στην κρίση των προοδευτικών πολιτών».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#ΣΥΡΙΖΑ #Ποινικός Κώδικας