Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ακόμη μία φορά προκαλεί αντιδράσεις με ανάρτησή του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος, καθώς παρομοίασε το Μεσανατολικό με το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Διαβάστε ακόμα: Επίσκεψη Δένδια στο Ισραήλ και στα παλαιστινιακά εδάφη στις 18 Μαΐου

Συγκεκριμένα, ο πρώην ΥΠΕΘΑ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να σχολιάσει τη τεταμένη κατάσταση στη Μέση Ανατολή με μία ανάλυση κάπως... πρωτοποριακή. Για τον Πάνο Καμμένο λοιπόν, όπως και στο Survivor έτσι και στο Μεσανατολικό οι ομάδες που αντιπαλεύονται είναι δύο:

Οι «κόκκινοι» στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η σιιτική στρατιωτική και πολιτική οργάνωση Χεζμπολάχ και η σουνιτική παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς, ενώ στους «μπλε» ανήκει η Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στην ανάρτησή του στο Twitter: «Η γεωπολιτική είναι σαν το Survivor. Η κόκκινη ομάδα είναι Ερντογάν, Χεζμπολάχ, Χαμάς. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αλλά η Ελλάδα είναι στην μπλε. Και η δοκιμασία είναι ομαδική».

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1394229338585944067?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA