Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Ισραήλ και στα εδάφη της Παλαιστίνης μεταβαίνει την Τρίτη, 18 Μαΐου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, καθώς έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ΄, με τον Ισραηλινό ομόλογό του Gabi Ashkenazi και με τον Παλαιστίνιο ομόλογο του Riad Al-Maliki.

Επίσης, την Τρίτη, 18 Μαΐου ο κ. Δένδιας θα συμμετάσχει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεκάλεσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Ζοζέπ Μπορέλ, με αντικείμενο τις εξελίξεις στην περιοχή.

Tην ίδια ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί και στην Ιορδανία, όπου θα συναντηθεί με τον Ιορδανό ομόλογό του, Ayman Safadi. Ακόμη, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο Κάιρο την Πέμπτη, 20 Μάϊου, όπου θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Sameh Shoukry. Ο υπουργός Εξωτερικών είχε νωρίτερα τη Δευτέρα, 17 Μαΐου, συνεργασία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει των επικείμενων επισκέψεων του.

Διαβάστε ακόμη: Γάζα: Σε ξεσηκωμό κατά του Ισραήλ καλεί ο Ερντογάν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA