Στο Ισραήλ και στα εδάφη της Παλαιστίνης μεταβαίνει την Τρίτη, 18 Μαΐου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, καθώς έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ΄, με τον Ισραηλινό ομόλογό του Gabi Ashkenazi και με τον Παλαιστίνιο ομόλογο του Riad Al-Maliki.
Επίσης, την Τρίτη, 18 Μαΐου ο κ. Δένδιας θα συμμετάσχει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεκάλεσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Ζοζέπ Μπορέλ, με αντικείμενο τις εξελίξεις στην περιοχή.
Tην ίδια ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί και στην Ιορδανία, όπου θα συναντηθεί με τον Ιορδανό ομόλογό του, Ayman Safadi. Ακόμη, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο Κάιρο την Πέμπτη, 20 Μάϊου, όπου θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Sameh Shoukry. Ο υπουργός Εξωτερικών είχε νωρίτερα τη Δευτέρα, 17 Μαΐου, συνεργασία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει των επικείμενων επισκέψεων του.
Διαβάστε ακόμη: Γάζα: Σε ξεσηκωμό κατά του Ισραήλ καλεί ο Ερντογάν
- Οι ελληνικοί Patriot κατέρριψαν ιρανικό πύραυλο στην Σαουδική Αραβία
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ανήρτησε στο TikTok το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει τα κρακεράκια
- Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πιστέψτε με, η πατριαρχία συντηρείται πρώτα από τις γυναίκες»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.