Μενού
  • Α-
  • Α+

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να υποβαθμίσουν το περιεχόμενο των SMS ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Χρήστο Καλογρίτσα, υποστηρίζοντας πως σύμφωνα με παραδοχή και του κ. Παππά ως υπουργός συναντούσε πλήθος υποψήφιων καναλαρχών.

Διαβάστε ακόμα: Προανακριτική: Αυτά είναι τα SMS με Παππά που κατέθεσε ο Καλογρίτσας

Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

Κοινοβουλευτικές πηγές ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Καλογρίτσας προσήλθε σήμερα στην Προανακριτική για να προσκομίσει κάποια μηνύματα που προκαλούν θυμηδία.

Ο Νίκος Παππάς, όπως και ο ίδιος είχε τονίσει στην ομιλία του στην Ολομέλεια, είχε συναντήσεις και επαφές με όλους τους υποψηφίους.

Σε ό,τι αφορά τα 8 εκατ. ευρώ, ο κ. Καλογρίτσας συνελήφθη για μια ακόμα φορά ψευδόμενος, ισχυριζόμενος ότι τα δανείστηκε.

Να του θυμίσουμε, όμως, ότι ο γιος του, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, έχει υπογράψει, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει δανειστεί χρήματα.

Προκύπτει, ως εκ τούτου, σωρεία αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί τόσο από τον Χρήστο όσο και από τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα.

Σε ό,τι αφορά την πρωτοφανή αυθαιρεσία Κελέτση να παραποιήσει τα πρακτικά, ισχυριζόμενος ότι έχει το δικαίωμα, αναρωτιόμαστε: Η κατάθεση του μάρτυρα καθώς και οι διάλογοι αποτελούν αποδεικτικό υλικό. Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κελέτσης, έχει το σθένος να τα επικαλεστεί ενώπιον ποινικού δικαστηρίου;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA