Μενού
  • Α-
  • Α+

Ως επιβεβαίωση του οργανωτικού ρόλου του Νίκου Παππά στην προσπάθεια ποδηγέτησης του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, ερμηνεύουν κύκλοι της ΝΔ από την Προανακριτική Επιτροπή, τα sms που κατέθεσε ο επιχειρηματίας σήμερα  και τις κατευθύνσεις που φέρεται να του έδινε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία του λεγόμενου ΣΥΡΙΖΑ Channel.

Διαβάστε ακόμη: Προανακριτική: Μήνυση προαναγγέλλει ο Παππάς - Τι απαντά ο πρόεδρος της Επιτροπής μέσω του Reader.gr

Συγκεκριμένα, οι κύκλοι της ΝΔ σημειώνουν τα εξής:  «Οι σημερινές αποκαλύψεις της επικοινωνίας του Νίκου Παππά με τον κ. Καλογρίτσα πριν τη συνάντησή του με εκπρόσωπο του ομίλου CCC στο Πόρτο Χέλι για τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ channel,  όπου φέρεται  να του έδινε κατευθύνσεις και τα sms που μιλούσαν για την εγγυητική, επιβεβαιώνουν τον οργανωτικό ρόλο του Νίκου Παππά στην προσπάθεια ποδηγέτησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές συχνότητες.  Μετά τα email με το White House και την White Porscha ήλθε η ώρα για τα sms με τον “λεβέντη” και το “καμάρι”, κατά τον κ. Καλογρίτσα, Νίκο Παππά.

Απαντώντας, δε, αιχμηρά στην προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πλήξει την αξιοπιστία του κ. Καλογρίτσα και να αμφισβητήσει τη διαφάνεια της διαδικασίας, προσθέτουν πως:  «Όσο και να φωνάζουν, όσο και να διακόπτουν την μαρτυρία του κόκκινου  εργολάβου, πλέον η αλήθεια δεν κρύβεται».

ΣΥΡΙΖΑ: Θυμηδία προκαλούν τα SMS Καλογρίτσα με Παππά

Νωρίτερα, κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το περιεχόμενο των SMS ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Χρήστο Καλογρίτσα, υποστηρίζοντας πως σύμφωνα με παραδοχή και του κ. Παππά ως υπουργός συναντούσε πλήθος υποψήφιων καναλαρχών.

Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

Κοινοβουλευτικές πηγές ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Καλογρίτσας προσήλθε σήμερα στην Προανακριτική για να προσκομίσει κάποια μηνύματα που προκαλούν θυμηδία.

Ο Νίκος Παππάς, όπως και ο ίδιος είχε τονίσει στην ομιλία του στην Ολομέλεια, είχε συναντήσεις και επαφές με όλους τους υποψηφίους.

Σε ό,τι αφορά τα 8 εκατ. ευρώ, ο κ. Καλογρίτσας συνελήφθη για μια ακόμα φορά ψευδόμενος, ισχυριζόμενος ότι τα δανείστηκε.

Να του θυμίσουμε, όμως, ότι ο γιος του, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, έχει υπογράψει, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει δανειστεί χρήματα.

Προκύπτει, ως εκ τούτου, σωρεία αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί τόσο από τον Χρήστο όσο και από τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα.

Σε ό,τι αφορά την πρωτοφανή αυθαιρεσία Κελέτση να παραποιήσει τα πρακτικά, ισχυριζόμενος ότι έχει το δικαίωμα, αναρωτιόμαστε: Η κατάθεση του μάρτυρα καθώς και οι διάλογοι αποτελούν αποδεικτικό υλικό. Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κελέτσης, έχει το σθένος να τα επικαλεστεί ενώπιον ποινικού δικαστηρίου;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA