Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο SMS του Νίκου Παππά προς τον ίδιο πριν το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, με το οποίο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ του πρότεινε ξεκάθαρα να απευθυνθεί στον διευθυντή λογιστηρίου της CCC, Αντώνη Λιανό, καθώς και έγγραφο που αναφέρει την κατανομή των ποσοστών του λεγόμενου ΣΥΡΙΖΑ Channel στο οποίο ο ίδιος συμμετείχε ως «μπροστινός» με τις μετοχές του Νίκου Παππά, φέρεται να υποστήριξε ότι διαθέτει ο Χρήστος Καλογρίτσας κατά την έναρξη της τρίτης ημέρας εξέτασής του από την Προανακριτική Επιτροπή

Διαβάστε ακόμη: Προανακριτική - Αυτά είναι τα SMS με Παππά που κατέθεσε ο Καλογρίτσας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας είπε τα εξής:

Χρήστος Καλογρίτσας: Χθες έβαλα τη μνήμη μου να δουλέψει δυνατά. Από τον ΣΥΡΙΖΑ με αμφισβήτησαν. Σαν να μου ήλθε χθες στον ύπνο ότι μπορεί να υπάρχει κι άλλο SMS του Νίκου το οποίο λέει «πηγαίνετε στον Τόνι Λιανό. Στη CCC.  Η μνήμη μου είναι λίγο πεσμένη. Θα κοιτάξω να το βρω. Είμαι και κάπως κουρασμένος. Το λέω στην κυρία Τζάκρη.

Επίσης σαν να θυμάμαι ένα χαρτί, σαν να γράφει μέσα το μοίρασμα των ποσοστών του καναλιού. Με εμένα εξέχοντος. Ήμουν μπροστινός. Είχα τις μετοχές τους. Τις μετοχές του Νίκου του Παππά.

Έγγραφο για την κατανομή των ποσοστών του καναλιού

Παράλληλα, ο κ. Καλογρίτσας φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι διαθέτει και έγγραφο το οποίο αναφέρει την κατανομή των ποσοστών του καναλιού μεταξύ του ίδιου ως «μπροστινού» και της CCC, υποστηρίζοντας μάλιστα κατά πληροφορίες ότι ο ίδιος συμμετείχε με τις μετοχές του Νίκου Παππά.

Οι πληροφορίες θέλουν τον διάλογο να έχει ως εξής:

Χ. Καλογρίτσας: Επίσης σαν να θυμάμαι ένα χαρτί σαν να γράφει μέσα το μοίρασμα των ποσοστών του καναλιού. Με εμένα εξέχοντος. Ήμουν μπροστινός.

Δημήτρης Μαρκόπουλος (ΝΔ):  Ποιων;

Χ. Καλογρίτσας: Είχα τις μετοχές τους.

Δ. Μαρκόπουλος: Είχατε πει ότι πολιτικά ήσασταν μπροστινός. Ότι τρέξατε πολιτικά το εγχείρημα του καναλιού.

Χ. Καλογρίτσας: Είχα Τις μετοχές του Νίκου του Παππά.

Ένταση με Πολάκη και αναφορές στον Στάλιν

Κατά πληροφορίες ένταση επικράτησε προσωρινά στην Επιτροπή από την επιθετική στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη απέναντι στον μάρτυρα και εν μέσω των νέων «ρουκετών» του κατά του κ. Παππά. 

Πιο συγκεκριμένα φέρονται να έχουν ειπωθεί τα εξής: 

Χ. Καλογρίτσας: Δεν έχω καλή μνήμη. Θα τα θυμηθώ όμως. 

Π. Πολάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Να τα θυμηθείς όλα τώρα. Τώρα! 

Δ. Μαρκόπουλος (ΝΔ): Ο Πολάκης θυμήθηκε τα σταλινικά δικαστήρια και πιέζει.

Χ. Καλογρίτσας: Κύριε Μαρκόπουλε ο Πολάκης δεν ξέρει τον Στάλιν. Δεν τον ξέρει. Έχει άγνοια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA