Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες. Ο πρωθυπουργός περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της Καλαμαριάς και συνομίλησε με πολίτες. Ρώτησε, μάλιστα, μια γυναίκα αν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση. Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης της απάντησε ότι «πρέπει να το κάνουμε». 

Διαβάστε ακόμη: Κικίλιας: Κάτω από 4% ο δείκτης θετικότητας - Στην 5η θέση η χώρα μας στην Ευρώπη στα εμβόλια

Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην Καλαμαριά είχε συνομιλία με αρκετούς κατοίκους, στους οποίους έκανε μάλιστα και... παρατηρήσεις για να φορούν σωστά τη μάσκα τους με το κυρίαρχο θέμα, πάντως, να είναι ο εμβολιασμός. 

https://www.youtube.com/watch?v=OO46-RPuz9Q

Αυστηρό μήνυμα πρωθυπουργού για τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός επεσήμανε για άλλη μια φορά την ανάγκη για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Ιουστίνο.

«Γνωρίζουμε, πλέον, καλά τι πρέπει να κάνουμε, "αρκεί να θέλουμε όλοι να ελευθερωθούμε"», τόνισε ο πρωθυπουργός, επαινώντας το κοινωνικό έργο των ιεραρχών στην προσπάθεια «να πείσουμε τους λίγους διστακτικούς ή σκεπτικούς ότι πρέπει να εμβολιαστούν». «Η εμπειρία μας λέει ότι, όπου τηρούνται τα μέτρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και όπου δεν τηρούνται και αρχίζουμε και χαλαρώνουμε, αρχίζουμε και βλέπουμε τι γίνεται. Άρα, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA