Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο Σότσι της Ρωσίας τη Δευτέρα 24 Μαϊου. Σκοπός της επίσκεψης, όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, είναι να συζητηθούν θέματα τουρισμού και του ανοίγματος των Ρωσικών πτήσεων προς την Ελλάδα. Παράλληλα, στο Σότσι θα ξεκινήσει η λειτουργία ελληνικού προξενείου.

Διαβάστε επίσης:  Δένδιας: Ο Τσαβούσογλου αποφασίζει για την ημερομηνία επίσκεψης στην Ελλάδα - Έχει αποδεχθεί την πρόκληση

Ο κ. Δένδιας θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ενώ μετά τη διευρυμένη συνάντηση των αντιπροσωπειών θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο. Η επίσκεψη Δένδια πραγματοποιείται μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη άφιξη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Αθήνα και αποκτά ιδιαίτερη σημασία στον απόηχο των ταξιδιών του κ. Δένδια στη Μέση Ανατολή, λίγο πριν την επίτευξη εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA