Μενού
  • Α-
  • Α+

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας - με ανάρτησή του στο Twitter - την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair με σκοπό την σύλληψη του αντιπολιτευόμενου δημοσιογράφου, Ρομάν Προτασέβιτς.

Διαβάστε ακόμη:  Λευκορωσία: Κατασκοπευτικό θρίλερ με πτήση της Ryanair από Αθήνα - Πώς έγινε η «αεροπειρατία» με εντολή Λουκασένκο

«Όλοι οι επιβάτες πρέπει άμεσα να αφεθούν ελεύθεροι», ενώ «η ΕΕ πρέπει να πιέσει τη Λευκορωσία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα», σημειώνει.

https://twitter.com/tsipras_eu/status/1396523431559143424?ref_src=twsrc^tfw

Την ίδια ώρα σε ένα απίστευτο κατασκοπευτικό θρίλερ εξελίσσεται η αναγκαστική προσγείωση στη Λευκορωσία αεροπλάνου της Ryanair που εκτελούσε πτήση από την Αθήνα προς το Βίλνιους, πρωτεύουσα της Λιθουανίας. Όταν το αεροσκάφος βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας, ο πιλότος ενημερώθηκε για δήθεν απειλή τοποθέτησης βόμβας και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ.

Εκεί, όμως, πράκτορες της ασφάλειας συνέλαβαν τον Λευκορώσο δημοσιογράφο, Ρομάν Προτασέβιτς, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης στη χώρα - με εντολή του Λευκορώσου προέδρου, Αλεξάντερ Λουκασένκο. Σημειώνεται πως το όνομα του Προτασέβιτς βρισκόταν σε κατάλογο καταζητούμενων μετά τις μαζικές διαδηλώσεις που ακολούθησαν τις τελευταίες εκλογές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA