Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Κέλλας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, χόρεψε σε κέντρο στην Λάρισα, ενώ η μουσική απαγορεύεται, σύμφωνα με τους υπάρχοντες κανονισμούς από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Το σάιτ της εφημερίδας Documento δημοσίευσε τις φωτογραφίες που μαρτυρούν το συμβάν, προκαλώντας εύλογες απορίες για τον βουλευτή, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει νοσήσει από κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

«Μπορεί η κυβερνητική εκπρόσωπος να εξήγγειλε χθες, Σάββατο, ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρθεί περαιτέρω η απαγόρευση σε γάμους, εκδηλώσεις και εστίαση, όμως, ο Χρ. Κέλλας ήταν ασυγκράτητος. Αποφάσισε να το… κάψει συμμετέχοντας σε γλέντι γάμου και βαρώντας παλαμάκια κατά τη διάρκεια ζεϊμπέκικου, το οποίο σίγουρα δεν ήταν ακαπέλα, αφού όπως φαίνεται από τη σχετική φωτογραφία στο κέντρο υπήρχε DJ. Για την ιστορία, ο βουλευτής Λάρισας είχε διασωληνωθεί λόγω κορονοϊού και δεν δικαιούται να επικαλεστεί τυχόν… άγνοια» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. 

Η απάντηση του βουλευτή 

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter έδωσε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, την απάντησή του στην ανάρτηση της εφημερίδας που δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες τον κατηγορούσε ότι συμμετείχε σε γλέντι παρά τα περιοριστικά μέτρα, λόγω της πανδημίας. Ειδικότερα, ο κ. Κέλλας σημείωσε: «Ανθρώπινη στιγμή, σε σπίτι αδελφικού φίλου, που βάφτιζε την εγγονή του. Συγνώμη, αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές».

https://twitter.com/kellas_xristos/status/1401526421730861057?ref_src=twsrc^tfw

ΣΥΡΙΖΑ για Κέλλα: Υπάρχει έστω ένα περιοριστικό μέτρο που τηρούν οι «άριστοι» 

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ο  ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική – Συμμαχία σχολιάζει την είδηση για το… ηχηρό ξεφάντωμα του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Κέλλα.

Αναφέρει η ανακοίνωση:

«Μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, τις οποίες δημοσιεύει το Documento, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι “άριστοι ” της Ν.Δ.

Άλλωστε το παράδειγμα της παραβίασης των μέτρων έδινε και δίνει με κάθε ευκαιρία ο ίδιος ο αρχηγός τους.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA