Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Διαγραμματειακό της ΝΔ, ζήτησε πάντως να μην επαναπαυθεί κανείς. «Έχω πει και το εννοώ ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι λόγος επανάπαυσης. Η εκλογική προετοιμασία πρέπει να είναι συνεχής και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υπάρχουν στελέχη της ΝΔ που αισθάνονται ότι τους ζητάμε τη στήριξή τους μόνο κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας» είπε χαρακτηριστικά.«Η κυβέρνηση σήμερα έχει πολύ σημαντική αποδοχή και αντοχή. Έχει αναγνώριση που υπερβαίνει τα κομματικά όρια. Να μην μας εφησυχάζει αυτό, όσο σημειώνονται επιτυχίες, τόσο πολλαπλασιάζονται οι προσδοκίες» πρόσθεσε. 

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι γίνεται διαρκής προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας: «Η προσπάθεια για τη συνολική ανόρθωση της χώρας δεν έχει ημερομηνία λήξης, είναι διαρκής προσπάθεια, στην οποία η ΝΔ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο». Όσον αφορά δε στις εσωκομματικές εκλογές, τις τοποθέτησε τον Οκτώβριο του 2021. «Να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα για τακτικό συνέδριο τον Δεκέμβριο. Σημαντικό για εμένα να κρατάμε την παράδοση των ετησίων συνεδρίων. Το συνέδριο είναι και εκλογικό» είπε επίσης ο πρωθυπουργός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA