Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σπόντες» κατά της Φώφης Γεννηματά, η οποία άσκησε κριτική στο εργασιακό νομοσχέδιο έριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Άκουσα μηδενιστική κριτική. Όλα μαύρα στη χώρα, όλα μαύρα στο νομοσχέδιο. Ήταν σαν να ακούω τον κ. Τσίπρα. Να σας δώσω μια φιλική συμβουλή: Μεταξύ του πρωτοτύπου και του αντιγράφου, πάντα το πρωτότυπο θα διαλέγουν» είπε αρχίζοντας την ομιλία του, απευθυνόμενος στη Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα, της είπε ότι οφείλει να ακούσει την κριτική αφού κι εκείνη άσκησε τη δική της.

Βελόπουλος: Ολετήρας το εργασιακό νομοσχέδιο

Ως «ολετήρα» κρίσιμων εργασιακών δικαιωμάτων που διαμορφώνει μία «δουλοκτητική κοινωνία» και θα οδηγήσει σε νέο brain drain, απέρριψε το εργασιακό νομοσχέδιο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μπερδέψει «τη δουλειά με τη δουλεία» και μισεί ως κόμμα τον φτωχό. Ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι με τις προωθούμενες ρυθμίσεις καταργείται το 8ωρο, γίνονται ανεξέλεγκτες οι απολύσεις, καταργείται η Κυριακάτικη αργία και το ΣΕΠΕ για την ίδρυση Ανεξάρτητης Αρχής με στόχο το βόλεμα ημετέρων,  ενώ στηλίτευσε τις ρυθμίσεις για τον συνδικαλισμό και την απεργία, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και επιβραβεύει τους απεργοσπάστες «δηλαδή τους νέους δωσίλογους, τους  ρουφιάνους». «Δημιουργείτε κοινωνία νεόπτωχων που δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα», υποστήριξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA