Μενού
  • Α-
  • Α+

«Να αποκηρύξετε δημόσια τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας!», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του για το εργασιακό νομοσχέδιο στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμη: Στα χαρακώματα Πολάκης - ΝΔ για το εμβόλιο και τους αντιεμβολιαστές

Ξεκινώντας την δευτερολογία του, ο πρωθυπουργός είπε: «Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και τις θα γίνει στις επόμενες εκλογές, Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου. Ας αφήσουμε στην άκρη αυτό το ψέμα ότι βάλατε πλάτη στην κυβέρνηση», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα και απαρρίθμησε όλα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης.

«Στελέχη σας υπονομεύουν την εμβολιαστική διαδικασία. Ο Πολάκης έκανε απαράδεκτες αναρτήσεις αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα ότι αυτό το θαύμα της επιστήμης, το εμβόλιο δεν θα έπρεπε να το αγκαλιάσουμε αλλά να είμαστε καχύποπτοι. Γιατί λέει ο μεγάλος επιστήμων, πως είναι δυνατόν να ανακαλύψαμε το εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες ενώ το προηγούμενο ήθελε τέσσερα χρόνια. 

Κύριε Τσίπρα βάλατε πλάτη; Να αποκηρύξετε δημόσια τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας!», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA