Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε πρόσφατες δηλώσεις της εξαπέλυσε τα «πυρά» της κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαιτίας της δήλωσής που έκανε, μέσω ανάρτησής του στο Twitter, για το τοπικό lockdown που επιβλήθηκε στη Μύκονο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Στην αρχή η κυρία Πελώνη κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι χαίρεται με την πρώτη δυσκολία που εμφανίζεται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει». Στη συνέχεια προσθέτει πως «κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό. Δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο. Επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση».

Την ίδια στιγμή σημειώνει ότι «το τουριστικό προϊόν της χώρας δεν είναι ξεσάλωμα χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Είναι πρωτίστως η ασφάλεια επισκεπτών και κατοίκων. Κι αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ελλάδα. Το θυμίζουμε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εσχάτως κόπτεται για την τήρηση των μέτρων».

Καταλήγοντας υπογραμμίζει πως «είναι ο ίδιος ακριβώς, που σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν μέτρα θα κατήγγελε την κυβέρνηση για ολιγωρία».

Αλέξης Τσίπρας: «Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας»

Πριν την απάντηση της κυρίας Πελώνη είχε προηγηθεί η ανάρτηση του προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην οποία σχολίαζε το τοπικό lockdown που επιβλήθηκε στη Μύκονο κάνοντας λόγο για «παταγώδη αποτυχία» της κυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τσίπρα:

Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας. Στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας. Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών.

https://twitter.com/atsipras/status/1416370825658355718?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA