Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναμνήσεις από τα χρόνια που... πέταγε καρέκλες και «έπαιζε ξύλο» ανέσυρε από τη μνήμη του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, όταν συναντήθηκε τυχαία στη Μύκονο με παλιό του συμμαθητή. 

Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων και περπάτησε στα Ματογιάννια όπου χαιρέτισε τους πολίτες και συνομίλησε μαζί τους για το «μίνι» lockdown που επιβλήθηκε στη Μύκονο για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Ο κ. Τσίπρας σταμάτησε σε γνωστό εστιατόριο και αντίκρισε έναν συμμαθητή του από το Λύκειο. Του είπε «ίδιος είσαι» για να πάρει την απάντηση «εσύ έχεις αλλάξει, έχεις ασπρίσει!». Τότε ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε την πενταήμερη που είχαν πάει στη Ρόδο και... πετούσαν καρέκλες στην πισίνα και τσακώνονταν με μαθητές άλλων σχολείων. «Πλακωνόμασταν με όλα τα σχολεία, θυμάσαι; Χαμός», του απάντησε ο συμμαθητής του. 

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1626954571

Ο pr manager του εστιατορίου στα Ματογιάννια διαμαρτυρήθηκε στον κ. Τσίπρα λέγοντας πως «12 μας το ανακοίνωσαν για τις 6 το απόγευμα να κλείσουμε. Χιλιάδες εργαζόμενοι, προγραμματισμός 6 μήνες τον χειμώνα, ακυρώσεις, όλα στράφι». Ο κ. Τσίπρας ξεδίπλωσε τις θέσεις του για τον τουρισμό και το lockdown στη Μύκονο ενώ καταφέρθηκε κατά των πολιτικών που ακολουθεί η κυβέρνηση αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας. 

Βίντεο: Mykonos Live Tv 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA