Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μητσοτάκης: Έρχονται νέα κίνητρα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς για να κλείνουν ραντεβού για εμβόλιο 

Να ενθαρρύνουμε όσους γιατρούς και φαρμακοποιούς κλείνουν οι ίδιοι περισσότερα ραντεβού για εμβολιασμό είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χαλκίδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νοσοκομείο της Χαλκίδας (Eurokinissi)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νοσοκομείο της Χαλκίδας (Eurokinissi)

«Να ενθαρρύνουμε να κλείνουν περισσότερα ραντεβού για εμβόλιο: γιατροί και φαρμακοποιοί, πολύ σύντομα, και αύριο αν είμαστε έτοιμοι, θα γίνουν ανακοινώσεις να ενθαρρύνουμε γιατρούς και φαρμακοποιούς να κλείνουν οι ίδιοι περισσότερα ραντεβού» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χαλκίδα.

«Η έμφαση μας εξακολουθεί να στρέφεται στους συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας που είναι ανεμβολίαστοι. Στις ηλικίες 40-50 ετών έχουν παιδιά που πάνε στα νησιά και ίσως κολλάνε. Είναι κρίσιμο όσοι είναι ανεμβολίαστοι να σπεύσουν να εμβολιαστούν» πρόσθεσε.

«Σήμερα η χώρα ξεπέρασε το φράγμα των 10 εκ. εμβολιασμών. Να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση. Θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι της πειθούς των συμπολιτών μας πολίτες που είναι δύσπιστοι. Να ενθαρρύνουμε να κλείνουν περισσότερα ραντεβού: γιατροί και φαρμακοποιοί, πολύ σύντομα, και αύριο αν είμαστε έτοιμοι, θα γίνουν ανακοινώσεις να ενθαρρύνουμε γιατρούς και φαρμακοποιούς να κλείνουν οι ίδιο περισσότερα ραντεβού. Η έμφαση μας εξακολουθεί να στρέφεται στους συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας που είναι ανεμβολίαστοι. Στις ηλικίες 40-50 ετών έχουν παιδιά που πάνε στα νησιά και ίσως κολλάνε. Είναι κρίσιμο όσοι είναι ανεμβολίαστοι να σπεύσουν να εμβολιαστούν». «Πρέπει όλο το υγειονομικό προσωπικό να σπεύσει να εμβολιαστεί» πρόσθεσε.

Πόσταρε σποτ για το εμβόλιο: «Χτίζουμε ένα ισχυρό τείχος ανοσίας»

Βίντεο με μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για τον κορονοϊό, πόσταρε νωρίτερα στα social media του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μέρα με τη μέρα χτίζουμε ένα ισχυρό τείχος ανοσίας για εμάς και για τους γύρω μας. Κλείσε κι εσύ το δικό σου ραντεβού ζωής και γίνε μέρος της ασπίδας που θα προστατεύσει τη δική σου υγεία, την υγεία των αγαπημένων σου και ολόκληρη την κοινωνία. emvolio.gov.gr». 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κυριάκος Μητσοτάκης #Εμβόλιο #εμβολιασμός #Γιατρός