Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Ευάγγελο Αποστολάκη πως «δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Ανάπτυξης, μεταξύ άλλων, «αποτυχημένο μπουλντοζιέρη» και «ακροδεξιό μειράκιο». «Η δουλειά του αξιωματικού είναι να αντέχει την πίεση την ώρα του πολέμου που πέφτουν οι οβίδες, μετά τις χθεσινές εξελίξεις ευτυχώς που δεν ζήσαμε ένα πόλεμο υπό την ηγεσία του κ. Αποστολάκη, το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα και δεν έβαλε τα κλάματα στην πρώτη πυρκαγιά», ήταν μερικά από τα λόγια του κ. Γεωργιάδη.

Αυτή η τοποθέτηση έφερε και την «έκρηξη» του Παύλου Πολάκη στο Facebook κατά του υπουργού Ανάπτυξης: «Άκου τηλεβιβλιοπώλη πωλητή νανογιλέκων και αποτυχημένε μπουλντοζιέρη! Είσαι ένα ακροδεξιό μειράκιο της ιστορίας αυτού του τόπου! Επί Αποστολάκη το Oruc Reis δεν έκοβε βόλτες στο Αιγαίο. Επί ημερών σας σουλατσάριζε! Σε ποια τρύπα ήσουν χωμένος τότε θαρραλέε πολεμιστή, που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου τον Ναύαρχο που δεν σας βάστηξε φανάρι να ξεπλυθείτε από τον όλεθρο στην Εύβοια, στην Αττική και στην Ηλεία;».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μιλά για αποστασία όταν πήρε τους εν ενεργεία βουλευτές άλλου κόμματος και τους έβαλε στην κυβέρνηση για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών. «Είναι ο ορισμός της αποστασίας» παρατήρησε.Η απόφαση μας να φτιάξουμε μια δομή που να μας βοηθάει στις κρίσεις δεν αλλάζει επειδή το έβαλε στα ποδιά ο ναύαρχος τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.