Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανακολουθία σε σχέση με τη στάση που επέδειξε στην Ολομέλεια καταλογίζουν κοινοβουλευτικές πηγές της Νέας Δημοκρατίας στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την πρόταση του πρωθυπουργού να κατατεθεί κοινή συναινετική πρόταση για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής που θα ερευνήσει ενδεχόμενες απόπειρες χειραγώγησης ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων από το 2015 έως σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στην αντιπρόταση Μητσοτάκη για εξεταστική - Να μην ευτελίσει το Σύνταγμα

Οι γαλάζιες πηγές επικαλούνται το βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται θετικός, ενώ ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα αργότερα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Οι κοινοβουλευτικές πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολίαζαν πως:

Με θετικό τρόπο έδειξε να αντιδρά ο Αλέξη Τσίπρας στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη οτι «κανείς δεν θα είχε αντίρρηση η έρευνα να ξεκινήσει από το 2015. Προτείνω λοιπόν να συμφωνήσουμε σε αυτή την αίθουσα σε μια πάρα πολύ ουδέτερη διατύπωση, χωρίς κανένα υπονοούμενο, η οποία να λέει ότι πρέπει να ερευνηθεί η κρατική χρηματοδότηση και η ενδεχόμενη χειραγώγηση δημοσκοπήσεων από το 2015» και «εκεί θα τα ψάξουμε κ. Τσίπρα όλα». Οπως φαίνεται και από το βίντεο ο κ. Τσίπρας δείχνει να συναινεί στην πρόταση του πρωθυπουργού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA