Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981, η Δήμητρα Λιάνη «σφάζει» τον Γιώργο Παπανδρέου που «διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε». Σε μία ανάρτηση που... στάζει φαρμάκι για τον γιο του συζύγου της, αναφέρει πως εκχώρησε υδρογονάνθρακες στην Τουρκία, είπε «ναι» στο σχέδιο ΑΝΑΝ και «προώθησε το υποτακτικό ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του 2015». 

Διαβάστε ακόμη: Σήμερα 18 Οκτωβρίου κλείνουν 40 χρόνια από τότε που ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία

Ο Γιώργος Παπανδρέου, του οποίου η υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής έχει «κλειδώσει» φέρεται να δήλωσε πως «κατεβαίνω υποψήφιος γιατί θέλω να μεγαλώσω την παράταξη», αλλά σύμφωνα με την Δήμητρα Λιάνη «εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό ναι στην παγκόσμια διακυβέρνηση» τη στιγμή που «Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους». 

Ολόκληρη η ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη: 

«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην Τουρκία»!  Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι  απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό  Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!»

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D2911713002411367%26id%3D100007180875496&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA