Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να μιλήσει ανοιχτά για το πολλαπλό μυέλωμα, μια μορφή καρκίνου, από την οποία πάσχει, έκανε τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Γάκη, να μιλήσει δημόσια και για το δικό του πρόβλημα υγείας. Ο Δημήτρης Γάκης αποκάλυψε «Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα» και έστειλε τις δικές του ευχές στη Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας: «Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμή σας και διπλασιάζουμε τη δική μας», τόνισε ο Δημήτρης Γάκης. 

Διαβάστε ακόμη: Ντόρα Μπακογιάννη: Τι είναι το πολλαπλό μυέλωμα, ο τύπος του καρκίνου από το οποίο πάσχει

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γάκης ανέφερε στην ανάρτησή του τα εξής:  

«Κυρία Μπακογιάννη. 

Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα. Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μια άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ  καλοκουρδισμένη. 

Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση. 

Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας.

Με εκτίμηση 

Δημήτρης Γάκης 

πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdgakis%2Fposts%2F10222189834748558&show_text=true&width=500

Καταιγισμός μηνυμάτων στήριξης στη Ντόρα Μπακογιάννη

Από την ώρα που η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε το πρόβλημα της υγείας της, το τηλέφωνό της δεν έχει σταματήσει να χτυπά. Η ίδια, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα συγκινημένη με όσους ανθρώπους επικοινωνούν μαζί της και της μεταφέρουν ότι έδωσε φωνή στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι ή άτομα του στενού τους περιβάλλοντος. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η κυρία Μπακογιάννη αποφάσισε να μιλήσει με παρρησία: Για να δώσει το μήνυμα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί και δεν έχει νόημα κανείς να κρύβεται, πολλώ δε ένα δημόσιο πρόσωπο του δικού της βεληνεκούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA