Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική του απάντηση στα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας περί lockdown και κατάρρευσης του ΕΣΥ, δίνει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, κάνοντας λόγο για ανεύθυνη συμπεριφορά αλλά και μικροκομματικά οφέλη που θέλει να αποκομίσει μέσω της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερο: Νέα μέτρα: Σταθερή η κυβέρνηση στο «όχι» σε lockdown – Όπλο ο εμβολιασμός

«Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας σε όλη την Ευρώπη ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται και πάλι ανεύθυνα και χρησιμοποιεί  την πανδημία ως ευκαιρία να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη.  «Προβλέπει» ως Κασσάνδρα την κατάρρευση του ΕΣΥ και εύχεται ένα νέο lockdown δίχως να κάνει καμία ουσιαστική πρόταση» ανέφερε ο κ. Πλεύρης.

Και συνεχίζει ο υπουργός Υγείας, αναφέροντας: «Για μια ακόμη φορά θα διαψευστεί. Το ΕΣΥ, όπως άντεξε, θα αντέξει και η οικονομία θα μείνει ανοιχτή».

Σττην τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο επιβολής lockdown λέγοντας πως: «αυτό που βλέπω είναι ότι η αδράνεια και η ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μια εκατόμβη νεκρών, αλλά και σε ένα lock down καταστροφικό για την οικονομία το οποίο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν έπαιρνε εγκαίρως μέτρα και εάν είχε την πολιτική βούληση να συγκρουστεί. Θα οδηγηθούμε σε lock down, εκτός εάν αφεθούν τα νοσοκομεία να γίνουν όπως είδαμε πρόσφατα στη Ρουμανία, να πεθαίνουν άνθρωποι έξω στα αυτοκίνητα, ή να έχουμε καταστάσεις Μπέργκαμο. Εκεί πάμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA