Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κάθε τόνο επαναλαμβάνουν τα στελέχη της κυβέρνησης πως δεν υπάρχει στο πλάνο για τα νέα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό το ενδεχόμενο ενός καθολικού lockdown στη χώρα. Η στρατηγική πάνω στην οποία κινείται όλο το πλάνο ανάσχεσης της πανδημίας, έχει έναν κωδικό, τον εμβολιασμό. Αυτό επαναλαμβάνουν σε κάθε τόσο από την κυβέρνηση καλώντας όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: «Συναγερμός» στην Ευρώπη, τα lockdown και τα έκτακτα μέτρα

Σε αυτό το πλαίσιο θα ενισχυθεί και το μήνυμα για την πρώτη αλλά και την τρίτη δόση στους άνω των 60 ετών που αποτελούν και την πιο ευάλωτη ηλικιακή ομάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μονοκλωνικά αντισώματα, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως διανέμονται για συγκεκριμένες περιπτώσεις που υποδεικνύουν οι γιατροί. Δεν είναι πανάκεια, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, από το Μαξίμου κάνουν λόγο για «χυδαιότητα του Αλέξη Τσίπρα» καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TRT ανέφερε πως η χώρα ή θα πάει σε lockdown ή θα πεθαίνουν στα αυτοκίνητα. Όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι «Ο Αλέξης Τσίπρας εύχεται το lockdown, αλλά δεν βγαίνει να το πει ανοιχτά».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA