Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που υιοθέτησε τον Πίνατ που εγκαταστάθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ήρθε η τετράποδη Μίρα. Ο σκύλος έγινε ένοικος της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού αφού υιοθετήθηκε από τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκη Σκέρτσο

Διαβάστε ακόμη: Vishal Garg: «Σας ντρόπιασα» λέει εκ των υστέρων για τις 900 απολύσεις μέσω Zoom αλλά δεν τις παίρνει πίσω

Η Μίρα ήταν αδέσποτη στην Πρέβεζα και «πλέον μας κρατάει παρέα στην γενική γραμματεία συντονισμού». Στην ανάρτησή του με τις φωτογραφίες της Μίρα, ο κ. Σκέρτσος αναφέρει πως «είναι αποδεδειγμένο ότι τα ζώα συντροφιάς ακριβώς επειδή μας φτιάχνουν το κέφι, με το που εμφανίζονται στο χώρο εργασίας βελτιώνουν και την παραγωγικότητά μας» και καλεί τους πολίτες να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο. 

Στην ανάρτηση του κ. Σκέτσου, έστειλε... χαιρετίσματα ο Μπεζέ από την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας. 

Επίσης η Φωτεινή Πιπιλή γνωστοποίησε στον Άκη Σκέρτσο πως «έρχομαι» μαζί «με τις γάτες μου για να γνωρίσει από τώρα την φιλελεύθερη κοινωνικότητα όπου όλα τα ζώα είναι ίσα» ενώ η σύζυγος του Υπουργού τον κάλεσε να πάει σπίτι την Μίρα με τον ίδιο να της απαντά «έχει σπίτι αλλά είναι και εργαζόμενο κορίτσι παράλληλα!». 

Ο Πίνατ

Ο Πίνατ που κατοικεί στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε αδέσποτος και φιλοξενούνταν στη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης όταν τον είδε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον υιοθέτησε. «Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος», είχε πει ο πρωθυπουργός για τη... γνωριμία τους. «Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν!», είπε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ο Πίνατ προσαρμόστηκε σύντομα στο περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου. Έχει ήδη κερδίσει την αγάπη όλων των εργαζόμενων ενώ ο ίδιος επιδεικνύει απλόχερα την τρυφερότητά του σε όλους. Φαίνεται πως έχει... έντονο ταμπεραμέντο αφού έχει απαθανατιστεί συχνά να παίζει στους διαδρόμους του Μαξίμου και να υποδέχεται τους καλεσμένους του πρωθυπουργού στην πόρτα. Μάλιστα, το βίντεο με τον Πίνατ να... διακόπτει τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό Eduard Heger είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

https://www.youtube.com/watch?v=JfMqaHL76WM?start=347

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA