Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο θα περάσει την Πρωτοχρονιά ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος μπήκε εκτάκτως στο χειρουργείο του Ερρίκος Ντυνάν. Ο υπουργός Οικονομικών εισήχθη εκτάκτως την Πέμπτη (30/12) με οξύ κοιλιακό άλγος, εγχειρίστηκε άμεσα και η κλινική εικόνα και μετεγχειρητική πορεία του είναι ικανοποιητική.

Διαβάστε ακόμη: Μαξιμιλιανός: Ο Μπουρλά για την Ομικρον, το φρένο Σταϊκούρα και το ρεβεγιόν στο Ντουμπάι

Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα, έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα Παρασκευή (31/12) σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Ο Χρήστος Σταϊκούρας θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα και στη συνέχεια θα λάβει εξιτήριο, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Αντώνιος Δημητρακόπουλος, δ/ντής Γ΄ Παθολογικής Κλινικής, και Γεώργιος Αναστασόπουλος, δ/ντής Β΄ Χειρουργικής Κλινικής αναφέρει τα εξής:

«Ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.

Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική. Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA