Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η διαγραφή Κουρουμπλή μπορεί να δείξει τον δρόμο για τον Πολάκη», δήλωσε ο Στέλιος  Κούλογλου μιλώντας στο ACTION24. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι συμφωνεί με το editorial του περιοδικού TVXS, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν το έχει γράψει ο ίδιος. 

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο μετά τις καταγγελίες της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

«Η ΝΔ θα έπρεπε να εφεύρει τον Πολάκη», σημείωσε επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, με τις παρεμβάσεις του ακόμα και όταν γίνονται «αποπροσανατολίζει από τυχόν κυβερνητικά λάθη αλλάζοντας το πολιτικό παιχνίδι». «Ο Παύλος Πολάκης, κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε.

 Αναφερόμενος στο σημερινό Πολιτικό Συμβούλιο και τις εισηγήσεις του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή αρχηγού από την βάση, ο κ. Κούλογλου είπε ότι είναι προς θετική κατεύθυνση. Όπως είπε, αυτό θα έπρεπε να έχει αλλάξει και πριν δυόμιση χρόνια και να ανοίξουν οι διαδικασίες. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποκαταστήσει την επαφή του με την κοινωνία. Η δική του εκτίμηση, είναι ότι αυτές οι διαδικασίες  πρέπει να γίνουν πριν από τις εθνικές εκλογές.  

Παίρνοντας θέση στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει το σποτ που ανήρτησε ο πρωθυπουργός για τα Rafale, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε  με σκωπτικό τρόπο ότι αν η Νέα Δημοκρατία, νιώθει ότι εκείνη πλήρωσε για την απόκτηση τους, τότε να τα πληρώσει όντως. Όμως, όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κατορθώσει να πληρώσει τα δικά της δάνεια. Υπογράμμισε δε, ότι σε εθνικά θέματα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και όχι κομματική προπαγάνδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA