Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο που είχε με τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης, δέχθηκε φραστική επίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όταν βρισκόταν με «γαλάζιους» βουλευτές στο καφενείο της Βουλής κι ο Χανιώτης βουλευτής τον πλησίασε και του απευθύνθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

«Δεν θα κάνουμε τη Βουλή βόθρο επειδή αυτό είναι το επίπεδο του Πολάκη» είπε στον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος γελούσε, με τον κ. Γεωργιάδη να του λέει ότι «δεν είναι για γέλια, να λέει βουλευτής κόμματος και μάλιστα της Αριστεράς που υποτίθεται είναι ηθική για τσίγκινα σωβρακάκια». Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι δεν θα έφταναν σε σημείο να έρθουν στα χέρια, αλλά πράγματι ο Βασίλης Σπανάκης επενέβη και μπήκε ανάμεσά τους για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ο πρόεδρος της Αριστεράς αναλώθηκε 20 λεπτά μιλώντας για τον Φουρθιώτη αντί να μιλά για την ακρίβεια.

Σε ό,τι αφορά στην κακοκαιρία «Ελπίς», ο κ. Γεωργιάδης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως έγιναν και λάθη. Χαρακτηριστικά είπε πως η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων θα έπρεπε να είχε απαγορευθεί και στην Αττική Οδό από το βράδυ της Κυριακής, όπως έγινε και στην Εθνική Οδό. Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε πως η κακοκαιρία που ταλαιπώρησε τη χώρα ήταν ένα ασυνήθιστο φαινόμενο και η διαχείριση της ήταν πολύ δύσκολη. Επανέλαβε όμως ότι έγιναν λάθη που θα διερευνηθούν. Για παράδειγμα αποδείχθηκε έστω και εκ των υστέρων ότι η Δευτέρα θα έπρεπε να είχε κηρυχθεί αργία κι επίσης ότι ίσως ο Στρατός θα έπρεπε να είχε αναλάβει ρόλο στην Αττική Οδό για τον απεγκλωβισμό των οχημάτων νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ότι ο κόσμος δικαιολογημένα είναι δυσαρεστημένος.

Σε ό,τι αφορά στη συζήτηση που έγινε χθες στη Βουλή για τον Μένιο Φουρθιώτη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι συνομιλίες που παρουσίασε ο κ. Φουρθιώτης με κυβερνητικά στελέχη, έγιναν την περίοδο που δεν ήταν υπόδικος τονίζοντας χαρακτηριστικά «η κυβέρνηση μπορεί να μιλά με όποιον θέλει. Δεν ήταν υπόδικος τότε ο κ. Φουρθιώτης».

«Αλλά αλήθεια τώρα θα καταστήσουμε τον κ. Φουρθιώτη πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής του τόπου;», είπε συγκεκριμένα, υποστηρίζοντας πως ο μισός χρόνος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, αφιερώθηκε στον τηλεπαρουσιαστή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA