ΠΟΛΙΤΙΚΗ
04/04/2022 16:23

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση με τον Πίνατ για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων

Ο φωτογραφικός φακός έχει αποτυπώσει τον πρωθυπουργό με την πλάτη του γυρισμένη έχοντας τον σκύλο του στην αγκαλιά του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε έτσι την Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα με το Πρόγραμμα «Άργος» σε πλήρη εξέλιξη

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση με τον Πίνατ για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων
(Πηγή: Facebook)
Ανάγνωση:

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον Πίνατ, τον κάποτε αδέσποτο σκύλο που φιλοξενούταν σε καταφύγιο, υιοθετήθηκε και ζει τους τελευταίους μήνες στο Μέγαρο Μαξίμου, ανέβασε στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. «Χρόνια πολλά στους ανώνυμους τετράποδους φίλους μας. Ας κάνουμε την αγάπη μας φροντίδα και προστασία!», είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων.

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στόχος μας παραμένει η βιώσιμη ανάπτυξη

Ο φωτογραφικός φακός έχει αποτυπώσει τον πρωθυπουργό με την πλάτη του γυρισμένη έχοντας τον σκύλο του στην αγκαλιά του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην λεζάντα της φωτογραφίας που είναι σε ασπρόμαυρους τόνους και παραπέμπει σε ρετρό στυλ σχολιάζει πως υποδεχόμαστε την Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα με το Πρόγραμμα «Άργος» σε πλήρη εξέλιξη και επισημαίνει πως έχει δοθεί χρηματοδότηση με 30.000.000 ευρώ στην κατασκευή και συντήρηση καταφυγίων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου νόμου.

Παράλληλα συνοψίζει πως θα δαπανηθούν 10.000.000 ευρώ για τη στείρωση και τη σήμανση των άστεγων ζώων συντροφιάς. «Χρόνια πολλά στους ανώνυμους τετράποδους φίλους μας. Ας κάνουμε την αγάπη μας φροντίδα και προστασία!», καταλήγει.

Η ανάρτηση: Υποδεχόμαστε την Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα με το Πρόγραμμα «Άργος» σε πλήρη εξέλιξη. Χρηματοδοτώντας με 30.000.000 ευρώ την κατασκευή και συντήρηση καταφυγίων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου νόμου. Και οργανώνοντας με ακόμη 10.000.000 ευρώ τη στείρωση και τη σήμανση των άστεγων ζώων συντροφιάς. Χρόνια πολλά στους ανώνυμους τετράποδους φίλους μας. Ας κάνουμε την αγάπη μας φροντίδα και προστασία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΙΝΑΤ ΣΚΥΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ FACEBOOK
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ