Καθυστερημένα και χωρίς να προσδιορίζεται πως θα επιμεριστει το κόστος σε όλους τους συντελεστές της αγοράς, η κυβέρνηση έρχεται στα λόγια μας ομολογώντας επί της ουσίας ότι η επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, που συνεπώς ζητά το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και απαξιωναν, είναι η ενδεδειγμένη ρυθμιστική παρέμβαση.
Όμως η δικη μας πρόταση μπορεί να ισχύσει από αύριο το πρωί. Ο κ. Μητσοτάκης παρατείνει την αγωνία και την αδικία για ακόμη μερικούς μήνες. Τα επιδόματα δίνουν μια μικρή ανάσα αλλά δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που έχει γιγαντωθεί από την ατολμία και την απραξία του όλο το προηγούμενο διάστημα.
- «Σε αυτή την οικονομία, το σεξ είναι πολυτέλεια» - Η Gen Z προτιμάει μια μέρα σωστού ύπνου
- Παράνομη συνδρομητική τηλεόραση: 7 συλλήψεις μελών κυκλώματος και άλλοι 76 στη δικογραφία
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Δανάη Μπάρκα: «Στον γάμο μου ήθελα λαμαρίνες με λάδι και ψωμί, γουρουνοπούλες και γεμιστά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.