Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση, στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σε 600 εκλογικά κέντρα ανά την Ελλάδα, προσήλθαν 179.005 μέλη.

Σχετικά με το νέο όνομα, η υπερψήφιση του «ΠΑΣΟΚΚίνημα Αλλαγής» με σήμα τον πράσινο ήλιο ήταν σαρωτική, φτάνοντας το 95%!

Διαβάστε ακόμηΝίκος Ανδρουλάκης: Δέσμευση να ρυθμιστούν τα χρέη του ΠΑΣΟΚ

Οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν χθες ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή του κόσμου. Μιλούσαν για «ψήφο εμπιστοσύνης» στο εγχείρημα και στις επιλογές της νέας ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένης και της πολιτικής των ίσων αποστάσεων από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Μιλούσαν ακόμα και για «δυναμική επιστροφή» του κόμματος, ενώ έλεγαν ότι η συμμετοχή αυτή ήταν η απάντηση σε όλους όσοι, σχολιάζοντας την εσωκομματική διαδικασία εκλογής αρχηγού και την τότε συμμετοχή των 270.000 μελών, έκαναν λόγο για «μέλη μίας χρήσης».

«Καλώ κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη που πίστεψε και πιστεύει στη δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης. Σήμερα επιλέγουμε το όνομά μας ξαναπιάνοντας το νήμα της ιστορίας μας. Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα, αυτούς που θα δώσουν τον αγώνα τους σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημά μας. Σήμερα με τη συμμετοχή σας, δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια, σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα θεσμικό, προοδευτικό, δημοκρατικό, που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία, που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνα», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την ψήφο που και εκείνος έριξε στη Νέα Σμύρνη, συνοδευόμενος από τον Στέφανο Ξεκαλάκη και την Τόνια Αντωνίου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA