Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας αντιμετωπίζει η Αθήνα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης. Μάλιστα, ο ίδιος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επανέλαβε το αίτημά του να συναντηθεί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, προκειμένου να του ζητήσει αστυνόμευση στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. 

Διαβάστε ακόμηΜαξιμιλιανός: Το νέο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, η αγωνία Κικίλια για τα κενά στον Τουρισμό και η πρώτη του Τσούνις

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε». Ο δήμαρχος Αθηναίων έφτασε στο σημείο, όπως υποστήριξε, να θέσει το θέμα δημόσια, καθώς ο αρμόδιος υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, επί ένα μήνα δεν ανταποκρίνεται στο αίτημά του για συνάντηση. «Τον παρακαλώ εδώ και ένα μήνα να συναντηθούμε. Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε», επανέλαβε ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θέλει να παίξει πολιτικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών και ο πρωθυπουργός επίσης».

Τι απαντά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στον Κώστα Μπακογιάννη

Πάντως, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δίνουν τη δική τους απάντηση στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν: «Απορίες προκαλεί η στάση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αντί να επικροτεί τις εκτεταμένες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας για την πάταξη της παράνομης μετανάστευσης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων, ο δήμαρχος φάνηκε να διαφωνεί με τις επιχειρήσεις "σκούπα" στη δημόσια τοποθέτησή του. Η επικοινωνία μεταξύ δήμου και υπουργείου υπάρχει και είναι διαρκής με τον αρμόδιο υφυπουργό να συντονίζει τις ενέργειες που αποφασίζονται. Γιατί προχώρησε σε τέτοιες δηλώσεις ο δήμαρχος; Τι αλήθεια θέλει; Την εφαρμογή των νόμων ή την κατάσταση ανομίας που επικρατούσε στο κέντρο της πρωτεύουσας;».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA