Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα... κάγκελα παραμένουν οι Τούρκοι μετά την ιστορική ομιλία του Ελληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Κογκρέσο. Μάλιστα, η τουρκική εφημερίδα Hurriyet με δημοσίευμά της αναφέρεται στη θερμή υποδοχή που επεφύλαξε το Κογκρέσο στον Ελληνα πρωθυπουργό. «Καταχειροκροτήθηκε 37 φορές σε 42 λεπτά. Ο ενθουσιασμός του Κογκρέσου των ΗΠΑ εξέπληξε ακόμη και τον Μητσοτάκη», ανέφερε στον τίτλο της η Hurriyet

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: Ο στόχος αεροπορικής κυριαρχίας της Ελλάδας με τα F-35 και το τελικό «ταμείο» του πρωθυπουργού από τις ΗΠΑ

Η εφημερίδα καταμέτρησε τα χειροκροτήματα των μελών της αμερικανικής Γερουσίας όσο και της Βουλής των αντιπροσώπων, που προκάλεσαν εντύπωση αλλά και εκνευρισμό στην Άγκυρα, όπως προκύπτει και από τις χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι. Η ενόχληση του τουρκικού Τύπου για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και την ομιλία του στο Κογκρέσο, καλά κρατεί. Απόδειξη το δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Hurriyet μέτρησε… μια προς μια τις φορές που τα μέλη του Κογκρέσου χειροκρότησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ιστορικής ομιλίας του στο Κογκρέσο. Σε 42 λεπτά το Κογκρέσο χειροκρότησε τον Μητσοτάκη 37 φορές συνολικά (11 φορές όρθιοι) αναφέρει η Hurriyet, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός «πήρε ώθηση» από τους Αμερικανούς. 

Αλλά και η Ακσάμ σημειώνει ότι «το Κογκρέσο είναι με το μέρος του» (Μητσοτάκη), όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA