Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές θέλησε να βάλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Χαρακτηριστικά ο Ελληνας πρωθυπουργός αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τις κάλπες και τοποθετήθηκε με ένα σχόλιο. 

Διαβάστε ακόμη: Πρόωρες εκλογές: Πήραν «φωτιά» τα σενάρια - Ποιες Κυριακές έχουν μπει στο «κάδρο»

«Μπαίνουμε στην τέταρτη χρονιά, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να σας πείσω ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές ή ανασχηματισμός», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της με ένταση. Κανένας υπουργός δεν έχει κατεβάσει τα μολύβια, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Δουλεύουμε απερίσπαστοι από την φιλολογία που αναπτύσσεται». 

Κάπως έτσι ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να βάλει φρένο στην... εκλογολογία και τα σενάρια που έχουν φουντώσει για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο. 

Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού ήταν η εξής: «Δεν έχω να πω τίποτα. Εχουμε πλούσιο έργο να κάνουμε και η κυβέρνηση συνεχίζει κανονικά και απερίσπαστη τη δουλειά της από την όλη φιλολογία που αναπτύσσεται γύρω της. Θα εισέλθουμε στον τέταρτο χρόνο και θα είναι δύσκολο να σας πείσω ότι δεν θα γίνουν εκλογές ή ανασχηματισμός. Είναι τα δυο αγαπημένα θέματα, όταν δεν έχετε κάτι άλλο να με ρωτήσετε».

Ετσι, ο πρωθυπουργός ήταν σαφής και κατηγορηματικός υποστηρίζοντας την εξάντληση της τετραετίας και δεν άφησε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις, ενώ αιτιολόγησε με κάθε επισημότητα από τις Βρυξέλλες την απόφασή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA