Μενού
  • Α-
  • Α+

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις της Real Group. Στο σημείο βρέθηκαν γκαζάκια και σημειώθηκαν εκρήξεις, με τον πρωθυπουργό να διαβεβαιώνει τον δημοσιογράφο πως η πολιτεία  θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε στον Νίκο Χατζηνικολάου τη συμπαράστασή του και τόνισε πως κάθε απόπειρα τρομοκράτησης δημοσιογραφικών φωνών πέφτει στο κενό και κάθε στοχοποίηση δημοσιογράφων είναι απολύτως καταδικαστέα.

O εμπρησμός στις εγκαταστάσεις της Real 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ομίλου Μάνο Νιφλή «δεν πρόκειται για μια τυχαία φωτιά. Υπάρχει ξεκάθαρα παρέμβαση. Πιστεύουμε πως είναι εμπρησμός. Σε εκείνο το σημείο δεν μπορεί να υπάρξει βραχυκύκλωμα. Τις εκρήξεις άκουσε και η ηχολήπτρια που ήταν στο κτήριο και ήταν πολύ δυνατές».

Για εμπρησμό έκανε λόγο από την πρώτη στιγμή και ο Νίκος Χατζηνικολάου «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε και ένα βίντεο από το κτήριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι σημειώνοντας πως: «Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι τα μέσα ασφαλείας που υπάρχουν τόσο στην εφημερίδα όσο και στον σταθμό είναι αυστηρά, και πιθανότατα γι αυτό όλα ξεκίνησαν από τον τρίτο όροφο του συγκεκριμένου κτηρίου, που δεν ανήκει στον όμιλο των ΜΜΕ. Σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσουν και οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και στους ορόφους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA