Μενού
  • Α-
  • Α+

Σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα βρεθεί στο Λονδίνο προκείμενου να παρασημοφορήσει τον διακεκριμένο Καθηγητή Εμβρυϊκής Ιατρικής του King’s College Λονδίνου και του University College Λονδίνου, Κύπρο Νικολαΐδη. Όσοι από εσάς δεν έχετε παρακολουθήσει την εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ στο NETFLIX με τίτλο «Surgeons Cut» το οποίο αφιερώνει ένα ολόκληρο επεισόδιο στη ζωή και το έργο του πατέρα της αυχενικής διαφάνειας πρέπει να το κάνετε άμεσα, αφού θα μείνετε εκστασιασμένοι από το έργο αυτού του ανθρώπου στην εμβρυακή ιατρική. Η παρασημοφόρηση αποτελεί αναγνώριση τόσο των επιστημονικών επιτευγμάτων του Κύπρου Νικολαΐδη όσο και των φιλανθρωπικών του δράσεων και της προσφοράς του στους έχοντες ανάγκη.

Τα 20 πρώτα F-35 

Από το letter of request στο letter of agreement. Η Αθήνα βιάζεται να αποκτήσει τα πρώτα F-35 που θα την καταστήσουν κυρίαρχη των αιθέρων τα επόμενα χρόνια στο Αιγαίο. Τις σχετικές συζητήσεις έκανε εκ νέου ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος που βρέθηκε στο Τέξας και στα γραφεία της Λόκχιντ Μάρτιν που κατασκευάζει τη συγκεκριμένη γραμμή αεροσκαφών. Την ίδια ώρα στην Άγκυρα ο αποκλεισμός της Τουρκίας από τα F-35 αλλά και οι δυσκολίες που έχει δημιουργήσει το φιλοελληνικό λόμπι στην προσπάθειά της να αναβαθμίσει τα F-16 προκαλεί μεγάλη δυσαρέσκεια στους πολιτικούς αντιπάλους του Ερντογάν. Ένας από αυτούς, ο Αλί Μπαμπατζάν, που προ δεκαετίας είχε υπάρξει υπουργός του, κατακεραύνωσε τον Τούρκο Πρόεδρο, δηλώνοντας πως ξοδεύτηκαν δισεκατομμύρια από πλευράς Τουρκίας για να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα αυτό κι εξαιτίας λανθασμένων επιλογών από πλευράς Ερντογάν, αυτά τα κεφάλαια δαπανήθηκαν άσκοπα.

Διαβάστε ακόμη: Ανοιχτή πρόκληση Τσαβούσογλου: «Θα συνεχίσουμε να παραβιάζουμε τον ελληνικό εναέριο χώρο»

Ποιος έχασε την ενσυναίθηση; 

Μετά από κάθε φωτιά στην Αττική ξεκινά η πολιτική αντιπαράθεση. Eτσι, μετά την ανάρτηση Τσίπρα που μιλά για «ανεπάρκεια», «έλλειμμα ενσυναίσθησης» και «φωτογραφίες στα καμένα», βρήκε η ΝΔ την ευκαιρία να θυμίσει το Μάτι, τα εκατοντάδες θύματα αλλά και τη μη συγγνώμη από πλευράς του τότε Πρωθυπουργού. Θαρρώ πως ειδικά το κομμάτι της δασοπυρόσβεσης δεν είναι προνομιακό πεδίο για τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Νέος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας στο ΠΑΣΟΚ 

Σύμβουλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής σε θέματα Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει με απόφαση του Προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, ο Μιχάλης Χάλαρης. Ο Δρ. Μιχάλης Χάλαρης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Χημείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και Υποστράτηγος Π.Σ. (ε.α.) έχοντας υπηρετήσει σε επιτελικές και επιχειρησιακές θέσεις. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία - έτσι όπως πάμε η θέση αυτή είναι κρίσιμης σημασίας για κάθε πολιτικό αρχηγό. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA