Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μία ειρωνική ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις περιοχές που επλήγησαν από τη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί», αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού σε Ντράφι, Πανόραμα Παλλήνης και Ανθούσα. 

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι ζημιές θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν -«Ευχαριστώ» στους πυροσβέστες

«Τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία, τόσες ομαδικές φωτογραφίες χαράς με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί. Ένα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια. Ένα άλλο όμως ακόμη θλιβερότερο, το πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε πως «η κυβέρνηση πέτυχε, η Πεντέλη κάηκε». «Οι χθεσινές τοποθετήσεις του κ. Μητσοτάκη και του κ. Στυλιανίδη ήταν τοποθετήσεις αυτοθαυμασμού πάνω στην καταστροφή. Δεν γίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλάει για περιορισμένες ζημιές, τη στιγμή που έχουμε πάνω από 20.000 καμένα στρέμματα και μάλιστα σε μια περιοχή που έχει πληγεί πάρα πολλές φορές, η Αττική έχει πάρα πολλές ανοιχτές πληγές», σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA και πρόσθεσε: «ακόμα δεν έχουν δώσει στοιχεία για το πόσα είναι τα καμένα σπίτια και οι καμένες επιχειρήσεις». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA