Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση μέσω Twitter θέλησε να κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία με τους υπουργούς της κυβέρνησης, την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Η εικόνα των υπουργών μας τώρα κατά τη συζήτηση για το Ελληνικό Γουοτεργκέιτ. Ούτε μια γυναίκα στα υπουργικά έδρανα. Ο αυταρχισμός και η πατριαρχία πάντα συμβάδιζαν...».

Η ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη έγινε στο Twitter λίγη ώρα μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία ο πρωθυπουργός έκανε αναφορές στον ίδιο τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 για τα λεγόμενά του το 2019 στη Βουλή.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η οργή του Κωνσταντινού Τασούλα για τις σέλφι και τα στόρι στη Βουλή

Πάντως, αίσθηση προκάλεσε η παρατήρηση που έκανε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, σε κάποιους βουλευτές, τους οποίους δεν κατονόμασε ότι βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο στη Βουλή ενώ είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για τις υποκλοπές. «Είναι ανεπίτρεπτο αυτό», ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο κ. Τασούλας.

Φαίνεται ότι αυτό που ενόχλησε τον κ. Τασούλα είναι πως είδε κάποιους βουλευτές να έχουν βγάλει τα κινητά τους τηλέφωνα και να κάνουν στόρι ή να βγάζουν σέλφι μέσα στην αίθουσα της Βουλής κατά τη συνεδρίαση, αν και πρόκειται για ενέργεια που απαγορεύεται αυστηρά από τον Κανονισμό της Βουλής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA