Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιπαράθεση που έφτασε προσωπικούς χαρακτηριστικούς είχαν ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος φιλοξενούμενοι σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Οι δύο πολιτικοί μάλιστα «επιτέθηκαν» επί του προσωπικού ο ένας στον άλλον με όχημα τις πολιτικές απόψεις τους. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «χουντικό» και «θαυμαστή της χούντας» τον υπουργό Ανάπτυξης, λέγοντάς του μάλιστα πως «αλληλογραφούσε με τον Παττακό».

Διαβάστε ακόμη: Καυγάς Πορτοσάλτε - Σβέρκου: «Μπροστά στον Τσίπρα κάθεστε γατάκια - Εσύ κάθεσαι κλαρίνο μπροστά στον Αδωνι»

Από την πλευρά του Αδωνις Γεωργιάδης αμύνθηκε λέγοντας πως ο -καταδικασμένος για το στρατιωτικό πραξικόπημα- Στυλιανός Παττακός του είχε στείλει επιστολή δίχως ο ίδιος να απαντήσει και ανέφερε πως ο πατέρας του στη διάρκεια της Επταετίας ήταν φυλακισμένος ως Βασιλόφρων ενώ ο ίδιος ως γεννημένος το 1972 δεν θα μπορούσε να έχει σχέσεις με τη Χούντα. Μάλιστα πέρασε στην αντεπίθεση αναφέροντας: «Είστε η ντροπή της Δημοκρατίας. Δεν μπορούν οι οπαδοί του Μάο και του Στάλιν και να κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA