Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σκοτώθηκαν» για μία ακόμα φορά ο Αρης Πορτοσάλτε με τον Νίκο Σβέρκο, αυτή τη φορά με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» για την καταγγελλόμενη παρακολούθηση του Στέργιου Πιτσιόρλα επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πορτοσάλτε έγινε έξαλλος όταν άκουσε τον διευθυντή του avgi.gr να εξηγεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση από την ΕΥΠ είχε ξεκινήσει το 2014 και όταν έγινε η κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ενημερώθηκε, αποφάσισε να συνεχιστεί, προκειμένου να μην επέμβει υπέρ κάποιου μέλους της, άρχισε να μιλάει για την ΚΥΠ, χαρακτηρίζοντας τον συνάδελφό του ΚΥΠατζή.

Κάπου εκεί η ένταση άρχισε να ανεβαίνει επικίνδυνα, με τον Νίκο Σβέρκο σε κάποια φάση να του λέει, μεταξύ άλλων, πως κάνει τη βρώμικη δουλειά της κυβέρνησης, με τον Αρη Πορτοσάλτε να του προαναγγέλλει ότι θα του κάνει μήνυση.

Μάλιστα όταν προς το τέλος, ο Πορτοσάλτε άρχισε να του λέει πως κάθονται όλοι σούζα στον Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Σβέρκος ανταπάντησε πως αυτός κάθεται κλαρίνο στον Αδωνι Γεωργιάδη, φέρνοντας ως παράδειγμα την παρουσία του τέσσερις φορές σε κοπή πίτας του υπουργού Ανάπτυξης. «Δεν έχεις το θάρρος να πεις, σύντροφε Αλέξη Τσίπρα ζήτα συγγνώμη από τον Πιτσιόρλα. Κάθεστε όλοι γατάκια. Μούγκα στη στρούγκα όλοι...» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτοσάλτε κι ο Σβέρκος του είπε «κάθεσαι κλαρίνο στον Αδωνι. Τέσσερις κοπές πίτας έχεις πάει, άντε κλαρίνο...».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA