Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυρά της Νέας Δημοκρατίας κατά του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «A Haber» αποκάλεσε «τουρκική» τη μουσουλμανική μειονότητα. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου κατήγγειλε ότι κ. Χουσεΐν Ζεΐμπέκ δήλωσε ότι «θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας».

Διαβάστε ακόμη: Παρακολουθήσεις - Κοντολέων: Μητσοτάκης και Δημητριάδης δεν είχαν ενημερωθεί για την επισύνδεση Ανδρουλάκη

Αναλυτικά, σε ανάρτησή του στο twitter, το οποίο συνοδεύεται από το επίμαχο απόσπασμα της δήλωσης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλεοπτικό κανάλι, αναφέρει πως «Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεΐμπέκ δηλώνει στην τουρκική τηλεόραση: "Θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας"».

«Επιτέλους, γιατί κόμματα της αντιπολίτευσης δείχνουν ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες τοποθετήσεις βουλευτών τους;», καταλήγει ο κ. Χατζηβασιλείου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA