Μενού
  • Α-
  • Α+

Δημοτικός σύμβουλος που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι αποκλείστηκε από το βάθρο των επισήμων επειδή δεν υπήρχε ράμπα αναπήρων στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στο Καπανδρίτι. Το ζήτημα είχε τεθεί και πέρσι, όμως δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα ο Φώτης Χρύσουλας να το δημοσιοποιήσει εκ νέου μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που τον στήριξαν και δεν ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά έμειναν δίπλα του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φώτη Χρύσουλα:

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28 Οκτωβρίου του Καπανδριτίου μας έκαναν όλους περήφανους αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Κύριο Μιχάλη Ντάση που για ακόμα μια φορά χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες. Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός. Παράλληλα όμως θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτίου που με έκαναν να νιώσω καλύτερα χωρίς διαχωρισμούς».