Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην Αξιωματική Αντιπολίτευση με αφορμή τις υποκλοπές και το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ. «Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του», όμως «ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά- καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς», σημειώνει ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Οικονόμου: Την τελευταία φορά που ο Αλέξης Τσίπρας ασχολήθηκε με τράπεζες ήρθαν capital controls

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο. Το αφήγημά του, το οποίο φθίνει όσο περνάει ο χρόνος, είναι ένα συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών. Όσο υστερεί σε θεμελίωση και στοιχεία, άλλο τόσο πλεονάζει σε μυθοπλασία. Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά- καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα. Απέναντι σε αυτή την παρωδία η Κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και οφείλει να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατό κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA