Μενού
kerameos
Νίκη Κεραμέως | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Παρουσία πανεπιστημιακής αστυνομίας που δρα αποτρεπτικά, υπάρχει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Αριστοτέλειο και το Πολυτεχνείο» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Σημείωσε πως με την αποκατάσταση του ασύλου, δίνεται η δυνατότητα στις αρχές να επεμβαίνουν όταν διαπράττονται αξιόποινες πράξεις και έχει μπει τέλος σε καταλήψεις και έκνομες ενέργειες.

Χαρακτήρισε το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ ως την καλύτερη διαφήμιση για τη ΝΔ, όπως είπε μας θυμίζει ποια ήταν η κατάσταση στα πανεπιστήμια επί ΣΥΡΙΖΑ και ποια είναι επί ΝΔ. Προανήγγειλε ότι το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί νομοσχέδιο για την σχολική βία και τον σχολικό εκφοβισμό, όπου μαθητές θα κάνουν ανώνυμες καταγγελίες για ό,τι τους απασχολεί.

Είπε πως ξεκινά η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών κάτι που έχει να γίνει από το 1982 και θα αξιολογηθεί το πόσο καλά γνωρίζει το γνωστικό αντικείμενο αλλά και η μεταδοτικότητα στη σχολική αίθουσα. Τόνισε πως αξιολόγηση σημαίνει βελτίωση που θα κάνει καλύτερους τους εκπαιδευτικούς, ενώ επανέλαβε πως οι πανελλαδικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου.