Μενού
euaggelos-apostolakis
Ευάγγελος Αποστολάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για «βόμβα» στο στράτευμα κάνει λόγο ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του νυν αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου. Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης, μιλώντας στο Attica, σημείωσε ότι ο ίδιος θα είχε παραιτηθεί. Επιπλέον τόνισε ότι η στρατιωτική ηγεσία της χώρας διαχειρίζεται «θέματα υψίστης ασφαλείας και έχουν στα χέρια τους το σοβαρότερο κομμάτι της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας». Επιπλέον τόνισε ότι «εάν δεν τους εμπιστευόμαστε (...) δεν χρειάζεται ούτε να τους παρακολουθούμε ούτε τίποτα... ζητάμε την παραίτησή τους».

Όπως τόνισε ακόμα ο Ευάγγελος Αποστολάκης για το ζήτημα της παρακολούθησης Φλώρου, «δεν βγήκε κάποιος ξεκάθαρα να πει, όχι δεν παρακολουθείται ή ναι παρακολουθείται για αυτό τον λόγο», ενώ σε σχέση με τη δική του στάση σε αντίστοιχο γεγονός σημείωσε ότι ο ίδιος θα είχε παραιτηθεί και επεσήμανε ότι έχει μπει μία βόμβα στο στράτευμα... «Δεν είναι καθόλου καλή εικόνα και στους απέναντι (σ.σ η Τουρκία)... πιθανώς να τρίβουν και τα χέρια τους».

https://twitter.com/Marka2_/status/1616577260521418753?s=20&t=xa6yP92_FDVht2dqze9txg
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.