Μενού
pleyris-pappas
Θάνος Πλεύρης - Νίκος Παππάς | ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν Νίκος Παππάς και Θάνος Πλεύρης στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ με αφορμή, μεταξύ άλλων, την υπόθεση του Χρήστου Καλογρίτσα και τις καταγγελίες της γραμματέως του στο ειδικό δικαστήριο, κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Παπάς: «Παρελαύνουν μάρτυρες που λένε ότι δεν ξέρουν τίποτα»

Ο Νίκος Παππάς υπενθύμισε ότι ο ίδιος έχει πει πολλές φορές ότι συναντήσεις έκανε με τους πάντες, και ότι ο Καλογρίτσας διακινεί κουτσομπολιά τα οποία παίρνει η ΝΔ, και υπάρχουν «διάφοροι ανεμιστήρες που τα πετάνε». «Πλέον το κατηγορητήριο καταρρέει. Κομμάτι κομμάτι. Δεν προσελκύει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης όταν παρελαύνουν μάρτυρες ένας μετά τον άλλον και δεν βλέπουν καμία εμπλοκή. Αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον, εν μέρει λογικά, όταν κατέθεσε η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα. Έχει πει ένα κάρο ψέματα για τα οποία θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης» είπε ο κ. Παπάς και συμπλήρωσε πως το νέο στοιχείο είναι ότι «η πλευρά Καλογρίτσα Λοβέρδου εμπλέκει ευθέως Μητσοτάκη».

Πλεύρης: Δεν έχουν δοθεί απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Από την πλευρά του ο Θάνος Πλεύρης, ζήτησε εκ νέου από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση ως προς την υπόθεση, και να απαντήσει για τις σακούλες με τα χρήματα που κατευθύνονταν στον ΣΥΡΙΖΑ. «Η γραμματέας είπε κάτι ότι μεταφέρονταν χρήματα στο ΣΥΡΙΖΑ. Δε λένε για Παππά, λένε για ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουν δοθεί απαντήσεις από ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς κάνατε μήνυση που αφορά εσάς. Όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι σακούλες στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει μήνυση από Τσίπρα. Κανένας δεν θα τολμήσει να κάνει μήνυση στον Καλογρίτσα» είπε ο κ. Πλεύρης.