Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ολοκληρώνεται σήμερα (27/1) η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης, η οποία, για να γίνει δεκτή πρέπει να εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα, που κατέθεσε την πρόταση μομφής, αναμένεται σε υψηλούς τόνους. Σύμφωνα με συνεργάτες του θα σηκώσει το γάντι που του πέταξε ο κ. Τσίπρας, και παραθέτοντας στέρεα επιχειρήματα θα απορρίψει το δριμύ κατηγορώ που εξαπέλυσε εναντίον του ως ατεκμηρίωτη σκανδαλολογία και παρανοϊκή συνωμοσιολογία.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.