Μενού
Oikonomoy
Γιάννης Οικονόμου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Οικονόμου δεν άφησε να περάσουν έτσι οι σημερινές (22.3.2023) δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του νερού. Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε σήμερα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση προχωράνε σε ιδιωτικοποίηση του νερού και ο Γιάννης Οικονόμου σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ολομέτωπη επίθεση στον ηγέτη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πολακίζει» και τον κατηγόρησε ότι συνεχίζει να «επαναλαμβάνει μονότονα μεγάλα ψέματα». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση του νερού, το οποίο θα παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο, ενώ σχολίασε και την παρουσία του Νίκου Παππά στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα σε συνάντηση που είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με εκπροσώπους συνδικάτων της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ και μελών δικτύου περιβαλλοντικών οργανώσεων.

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει μονότονα μεγάλα ψέματα. Η καθαρή αλήθεια είναι ότι το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση και δεν είναι σωστό να ιδιωτικοποιηθεί. Κατά τα άλλα είναι τουλάχιστον ειρωνικό και προκλητικό για τη νοημοσύνη των πολιτών να εμφανίζεται σαν προστάτης του δημοσίου συμφέροντος, όταν μάλιστα συνοδεύεται από τον καταδικασμένο για παράβαση καθήκοντος κ. Παππά», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου

«Ο κ. Τσίπρας πολακίζει ασύστολα σε κάθε πολιτική του δραστηριότητα: ψεύδεται, υποδαυλίζει εντάσεις, οργανώνει συνεχή «κυνήγια μαγισσών» και επιχειρεί αναγωγές στην τραγωδία των Τεμπών, μετατρέποντας τον πόνο σε θέαμα και επιδιδόμενος σε χυδαία ψηφοθηρία. Είναι αμετανόητος, εκτός κάθε αυτοελέγχου και ηθικού φραγμού», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.