Μενού
nikos-papathanasis
Νίκος Παπαθανάσης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη προσφεύγει, όπως ενημέρωσε σχετικά και στην ανάρτησή του στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μετά και το δημοσίευμα στην εφημερίδα «Documento», που ανέφερε ότι ο αναπληρωτής υπουργός «έκρυψε την περιουσία του για να μην κατασχεθεί, καθώς χρώσταγε 1,8 εκατομμύρια ευρώ». Ο κ. Παπαθανάσης, απαντώντας σε ό,τι του προσάπτει η εφημερίδα, κάνει λόγο για «δεινή συκοφαντική εκστρατεία εναντίον μου και για βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς μου από τον κ. Βαξεβάνη και τον λόγο έχει πλέον η ελληνική δικαιοσύνη».

Η ανάρτηση Παπαθανάση:

«Για την συνεχιζόμενη δεινή συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος μου και την βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς μου από τον κ. Βαξεβάνη δηλώνω ότι τον λόγο πλέον θα τον έχει η Ελληνική  Δικαιοσύνη».

«Χαμός» μεταξύ Γεωργιάδη και Βαξεβάνη

Η ανάρτηση που έκανε νωρίτερα, σήμερα, ο δημοσιογράφος, ο οποίος επικαλούμενος το δημοσίευμα της εφημερίδας του σημείωσε ότι ο κ. Παπαθανάσης «πλήρωσε μόλις 50.000 ευρώ από 1.800.000 χρέος. Δηλαδή 97% κούρεμα», έφερε την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι:  «Είσαι ένας κοινός συκοφάντης και το κάνεις επίτηδες και μετά δόλου, κανένα κούρεμα δεν έχει γίνει στο Δάνειο των 1,8 εκ που έλαβε η εταιρία της οποίας μέλος του ΔΣ και μέτοχος ήταν ο Νίκος Παπαθανάσης. Το δάνειο είναι ανέγγιχτο και οι διαδικασίες είσπραξης του συνεχίζονται. 0% κούρεμα! Αλλά εκμεταλλεύεσαι το πόσο άσχετοι είναι από τις Τραπεζικές πρακτικές όσοι σε διαβάζουν και στηρίζεσαι στους τοξικούς που θέλουν να γεμίσουν την πολιτική με λάσπη!»

Ο εκδότης, με τη σειρά του, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για προσπάθεια σύγχυσης, η οποία δεν αποδίδει όμως. Εξήγησε, μάλιστα, ότι ο αναπληρωτής υπουργός ως εγγυητής δανείου της εταιρείας του έπρεπε να πληρώσει «επειδή δεν πλήρωνε η εταιρείας 2 εκατ. ευρώ. Εδωσε 50.000 ευρώ και απαλλάχθηκε ως εγγυητής. Το δάνειο είναι προφανές ότι δεν το πληρώνει κανείς».

Η απάντηση Βαξεβάνη:

«Λοιπόν καλή η προσπάθεια σύγχυσης αλλά δεν αποδίδει. Ο #Παπαθανασης ως εγγυητής δανείου της εταιρείας του, έπρεπε να πληρώσει επειδή δεν πλήρωνε η εταιρεία, 2 εκατ. ευρω. Έδωσε 50.000 ευρώ και απαλλάχθηκε ως εγγυητής. Το δάνειο είναι προφανές ότι δεν το πληρώνει κανένας».