«Ξέρουμε πολύ καλά όλοι και το έχουμε βιώσει με το χειρότερο τρόπο στο πετσί μας ότι, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καλή σχέση με τους αριθμούς» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας ενόψει των εκλογών του Μαΐου.
«Ξέρουμε πολύ καλά όλοι και το έχουμε βιώσει με το χειρότερο τρόπο στο πετσί μας ότι, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καλή σχέση με τους αριθμούς. Με το αχρείαστο τρίτο μνημόνιο το 2015 έφερε μια απόλυτη καταστροφή. Σήμερα πάει σε έναν πλεονασμό υποσχέσεων επειδή ξέρει ότι δεν θα κάνει τίποτα από αυτά τα οποία υπόσχεται» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ κι αναφερόμενος στις προεκλογικές δεσμεύσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά τονίζοντας πως «θέλουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία αλλά θα υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».
- Η γκάφα με το κακούργημα, η αποφόρτιση των 45 γαλάζιων και η πόρτα του ΠΑΣΟΚ στην Τζάκρη
- Μπέος: «Μητσοτάκη, πάρε μια μπουλντόζα και σβήστα» – Χυδαία επίθεση για το μνημείο των Τεμπών στο Σύνταγμα
- Το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Νικήτα: Πλήθος κόσμου στον Χώνο – «Όχι μαύρα για τον άγγελό μας, φορέστε λευκά»
- «Εδώ τα κάνουμε όλα μαζί»: Τα πιο εξωφρενικά πράγματα που έχουμε ακούσει ψάχνοντας να βρούμε σπίτι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.